Home / ŽIVOT + / Showbiz / Madona: Prava homoseksualaca zaštićenija od prava žena!

Madona: Prava homoseksualaca zaštićenija od prava žena!

To što je 8. mart prošao ne znači da ne treba više govoriti o pravima žena, a čak su i prava homoseksualaca zaštićenija od prava žena, misli Madona koja od objavljivanja svog novog albuma “Rebel Hearts” ne propušta nijednu priliku da se osvrne na tu temu.

U intervjuu Out Magazinu, 56-godišnja pevačica je održala pravo predavanja o pravima žena, za koja smatra da su najzapostavljenija.

“Čak su i prava homoseksualaca zaštićenija od prava žena. Ljudi imaju više razumijevanja za gejeve nego za žene. Stvari se kreću nabolje za homoseksualce, Afroamerikance… A žene su i dalje najmarginalizovanija grupacija”, istakla je kraljica popa.

“Stalno nas etiketiraju ili ste devjica ili kurva, a kada uđete u određene godine više nemate pravo da se seksualno izražavate, da budete neudate ili da izlazite sa mlađim muškarcima”, ljutito je prokomentarisala Madona.

Već godinama ikona gej zajednice, popularna pjevačica je često imala utisak da je heteroseksualci ne razumiju.

“Sve što su željeli je da spavaju sa mnom. Homoseksualci su me, pak, uvijek razumjeli i sa njima sam se dobro osjećala”, objasnila je ona i dodala:

“Postojao je samo jedan problem: nisu htjeli da spavaju sa mnom”.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com