“Regent Porto Montenegro” nominovan za priznanje “World Luxury Spa Awards” - Volim Podgoricu

“Regent Porto Montenegro” nominovan za priznanje “World Luxury Spa Awards”

Hotel “Regent Porto Montenegro” nominovan je za prestižno priznanje “World Luxury Spa Awards” za 2016. godinu od globalne organizacije “The World Luxury Hotel Awards™”.

“Počastvovani smo nominacijom koja naš spa centar svrstava u sam vrh svjetskih brendova u turizmu. Nadamo se da će i ovaj Oskar, pored “World Luxury Hotel Awards” za koji smo, takođe, nominovani, doći u naše ruke, i time potvrditi imidž Porto Montenegra i Tivta kao luksuzne destinacije. Kampanja povodom glasanja uslijediće početkom naredne godine”, poručili su iz menadžmenta hotela “Regent”.

Nagrada se, kako se dodaje u saopštenju, dodjeljuje za visoke standarde kvaliteta unutar segmenta luksuznog wellnessa, kao specifične grane turističkog proizvoda.

“Ova nagrada se u turizmu percipira kao svojevrstan Oskar koji će pobjednicima biti uručen na gala ceremoniji tokom druge polovine 2016. godine. Glasanje će biti omogućeno tokom februara i marta 2016. godine”, ističe se u saopštenju.

2 komentara

  1. Substantially, the post is really the sweetest on this precious topic. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your coming updates. Simply saying thanks definitely will not simply just be sufficient, for the amazing lucidity in your writing. I will at once grab your rss feed to stay abreast of any kind of updates. Genuine work and also much success in your business efforts!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com