Kim Kardašijan: Opsjednuta sam majčinstvom - Volim Podgoricu

Kim Kardašijan: Opsjednuta sam majčinstvom

Kada se Nort Vest rodila u junu 2013, svijet je morao da čeka dva mjeseca da je vidi. Nort se prvi put u javnosti pojavila sa svojim tatom Kanjeom u emisiji svoje bake Kris Džener. Sada je Kim mnogo opuštenija kada se radi o privatnosti njene ćerke, pa čak smatra da bi to moglo da bude i dobro za nju.

– U početku sam mislila da neću postavljati njene fotografije na Instagram i da ću potpuno da promijenim način života – rekla je ona u intervjuu za časopis „The Daily Telegraph“.

 Ali kada je shvatila da joj to neće poći za rukom, predomislila se.

– To me je sprječavalo da provodim vrijeme sa prijateljima i da dopustim svojoj ćerki da odrasta sa djecom mojih prijatelja, pa sam danas manje zaštitnički nastrojena nego ranije – otkrila je Kim.

To je više nego očigledno, jer gdje god može Kim vodi Nort sa sobom, a često se na njenom Instgaramu, gde je prati 27,8 miliona ljudi, pojavljuju i fotografije njene ćerke.

– Opsednuta sam majčinstvom, mnogo više nego što sam mislila da ću biti – kaže Kim, koja je već nekoliko puta priznala da uživa u odgajanju male Nort.

Kada je nedavno dala intevju za Australijksi „Vog“, Kim je objasnila zašto se Nort toliko često pojavljuje u javnosti.

– Ja volim da dijelim svoj život sa ljudima. Iako mislim da bi moja ćerka trebalo da ima malo više privatnosti. Ali tako je kako je. Tako će odrasti u snažnu djevojku – rekla je Kim.

(Blic Žena, foto:Instagram)

1 komentar

  1. Thanks for sharing your ideas. One thing is that individuals have an option between fed student loan and also a private education loan where it can be easier to opt for student loan online debt consolidation than over the federal education loan.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com