Home / ŽIVOT + / Showbiz / Kim Kardašijan: Opsjednuta sam majčinstvom

Kim Kardašijan: Opsjednuta sam majčinstvom

Kada se Nort Vest rodila u junu 2013, svijet je morao da čeka dva mjeseca da je vidi. Nort se prvi put u javnosti pojavila sa svojim tatom Kanjeom u emisiji svoje bake Kris Džener. Sada je Kim mnogo opuštenija kada se radi o privatnosti njene ćerke, pa čak smatra da bi to moglo da bude i dobro za nju.

– U početku sam mislila da neću postavljati njene fotografije na Instagram i da ću potpuno da promijenim način života – rekla je ona u intervjuu za časopis „The Daily Telegraph“.

 Ali kada je shvatila da joj to neće poći za rukom, predomislila se.

– To me je sprječavalo da provodim vrijeme sa prijateljima i da dopustim svojoj ćerki da odrasta sa djecom mojih prijatelja, pa sam danas manje zaštitnički nastrojena nego ranije – otkrila je Kim.

To je više nego očigledno, jer gdje god može Kim vodi Nort sa sobom, a često se na njenom Instgaramu, gde je prati 27,8 miliona ljudi, pojavljuju i fotografije njene ćerke.

– Opsednuta sam majčinstvom, mnogo više nego što sam mislila da ću biti – kaže Kim, koja je već nekoliko puta priznala da uživa u odgajanju male Nort.

Kada je nedavno dala intevju za Australijksi „Vog“, Kim je objasnila zašto se Nort toliko često pojavljuje u javnosti.

– Ja volim da dijelim svoj život sa ljudima. Iako mislim da bi moja ćerka trebalo da ima malo više privatnosti. Ali tako je kako je. Tako će odrasti u snažnu djevojku – rekla je Kim.

(Blic Žena, foto:Instagram)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com