EKSKLUZIVNO: Robi Vilijams 15. jula na Ušću (VIDEO) - Volim Podgoricu

EKSKLUZIVNO: Robi Vilijams 15. jula na Ušću (VIDEO)

Engleska zvijezda će u Beogradu predstaviti novi album “Under The Radar Volume 1”, a srpski fanovi će uživo moći da čuju i velike hitove kao što su “Angels”, “Feel” i No Regrets”.

Spremite se za spektakl jer sjajni britanski pevač Robi Vilijams konačno dolazi u naše krajeve i to u Srbiju, i kako Telegraf nezvanično saznaje, 15. jula će nastupiti na beogradskom Ušću. 

Iako ovaj nastup još uvek nije zvanično upisan u mapu nastupa slavnog Britanca, očekuje se da to bude učinjeno ovih dana, a beogradski koncert desiće se samo dva dana prije nastupa u Bukureštu.

Da podsjetimo, nakon što je 1995, poslije velikih problema sa drogom, napustio boj bend “Take That”, Robi je započeo veoma uspješnu solo karijeru, tokom koje je objavio čak 11 studijskih albuma… A lista hitova sa ovih izdanja je poduža, od “Angels”, “Feel”  i “Let Me Entertain You”, preko “Millenium” i “No Regrets” do “Come Undone” i “Candy”.

Inače, Robi evropsku turneju na kojoj promoviše izdanje “Under The Radar Volume 1″ koje je objavljeno 28. novembra prošle godine, započinje 25. marta nastupom u Madridu, a tokom ljeta, Vilijams će osim u Beogradu, pjevati na nekoliko velikih festivala kao što su “Sziget”, “Bravalia” i “Pinkpop”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com