Home / NOVOSTI / Politika / 17 godina SNP-a: Nisu prijatelji svi koji tapšu po ramenu

17 godina SNP-a: Nisu prijatelji svi koji tapšu po ramenu

Socijalistička narodna partija je naučila da joj nije prijatelj svako ko se osmjehuje i tapka po ramenu, poručio je lider te stranke Srđan Milić, na obilježavanju 17. godišnjice od osnivanja SNP-a.

Milić je kazao da je SNP u Crnoj Gori, tokom 17 godina, branila najveće tekovine društva, istinu i pravdu.

“Svjestan sam težine krsta koji članovi i simpatizeri SNP-a nose nepokolebljivo dostojanstveno i hrabro ne mareći za prepreke. Neko će reći da je “donkihotovski” biti nesalomiv u Crnoj Gori, ja ću reći da je “SNP -ovski”, rekao je Milić.

On je ocijenio da su mnogi pokušali da unište SNP.

“Bilo ih je biće ih još, ali previše smo mi jaki. Tvrd smo mi orah da bi ga neko slomio. Ovaj naš orah svoje korijene duguje slobodi pravdi, jednakosti i solidarnosti. Jaka i nesalomiva SNP je u našim mislima i djelima. Tokom svih ovih godina naučili smo da nam nije prijatelj svako ko nam se osmjehuje i tapka po ramenu”, rekao je Milić.

Nekadašnji gradonačelnik Podgorice Radivoje Rašović poručio je da je bilo mnogo pokušaja da se uruši snaga SNP-a.

“Ne smijemo zaboraviti one koji su boreći se za ideju naše partije podnijeli velike žrtve. Zato je SNP neuništiv, a bilo je pokušaja da se uruši snaga partije i nije se uspjelo. Pokazali smo da je SNP jača od bilo kojeg pojedinca jer je ideja koja nas povezuje jača od bilo kojeg ličnog cilja i ambicije”, rekao je Rašović.

Obilježavanju 17. godišnjice osnivanja SNP-a, prisustvovali su i predstavnici drugih političkih partija.

(Izvor: tekst i foto rtcg.me)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com