NOVAK “POČISTIO” MAREJA! - Volim Podgoricu

NOVAK “POČISTIO” MAREJA!

Novak Đoković – Endi Marej 2:0 – 6:2, 6:3, posle samo sat i 28 minuta!

Prvi teniser svijeta mnogo lakše nego što se očekivalo pobijedio Endija Mareja i u nedjelju će braniti titulu u Indjan Velsu. Za trofej opet sa Federerom ili prvi put protiv Raonića.

Novak će se boriti se u petom finalu za četvrtu titulu u Indija Veslu, protiv Rodžera Federera ili Miloša Raonića, drugog ili šestog nosioca.

Srpski teniser “počistio” je u polufinalu Endija Mareja, nanijevši mu 17. poraz u njihovom 25 duelu.

Izjavu britanskog tenisera poslije finala Australijan opena, kada je nakon poraza optužio Novaka da je folirao povredu kako bi dobio na vremenu i dekoncentrisao ga, kao da je dobro zapamtio Đoković i da mu je namjera u Indijan Velsu bila da Mareju stavi do znanja ko je gdje u svjetskom tenisu i na ATP listi.

Endi je tek u 12. gemu uspio da osvojio drugi gem na svoj servis. Brejk koji je napravio u prvom bio je potpuno bezbolan za Đokovića, jer je uslijedio kada je srpski teniser već imao ubjedljivih 5:1. Poslije 38 minuta Nole je vodio 1:0

Poslednji trzaj Mareja bio je kod 3:1 u drugom setu. Pošto je nekako uspio da “iščupa” servis od razigranog Đokovića, Britanac je stigao do dvije brejk lopte. Realizovana jedna bi ga potpuno vratila u igru u drugom setu, ali je prvi igrač svijeta bio u najtežem momentu bio najbolji.

Đoković protiv Federera ima skor 17-20. Na poslednjih osam mečeva smenjuju se sa pobjedama, poslednju je ostvario Švajcarac u finalu Dubaija ove godine.

Milošem Raonićem Novak ima skor ima 5-0. Prvu pobjedu zabilježio je 2013, u prošloj godini je tri puta pobjeđivao, a ove Đoković pobedio Kanađanina u četvrtfinalu Australijan opena bez izgubljenog seta.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com