Home / ŽIVOT + / Showbiz / Brat Kim Kardašijan je uporedio sa psihoptom iz filma “Gone girl”

Brat Kim Kardašijan je uporedio sa psihoptom iz filma “Gone girl”

Nije tajna da Kim Kardašijan i njen brat Rob nisu u najboljim odnosima, ali ovaj momak je novom slikom koju je okačio na Instagram zbunio sve fanove i dokazao da im se odnos nije popravio.

Rob je juče postavio sliku krvave Rozamund Pajk, koja glumi u filmu “Gone girl” (Iščezla).

– Ovo je moja sestra Kim, ku*ka iz “Iščezle” – napisao je Rob pored slike.

Ništa tu ne bi bilo skandalozno i čudno da Rozamund u hvaljenoj drami ne tumači krajnje negativan lik. Naime, ona je ljepotica sa Menhetna koja je spremna sve da uradi kako bi bivšeg muža (Bena Afleka) što više ocrnila. Ona je lagala, odglumila sopstvenu smrt, a čak je i ubila bivšeg dečka.

Lik monstruozne i prepametne Ejmi Dun iz nekog razloga je asocirao Roba na sestru, a slika koju je podijelio dodatno je digla prašinu jer je Pajkova prekrivena krvlju, pa sve izgleda dodatno bizarno.

Ovaj post je jasan znak da Rob, koji mjesecima nije viđen u javnosti, i Kim, koja je popularnija nego ikada prije, nisu popravili odnose. Sestra Kloi je izjavila da se brine da je njen brat upao u depresiju.

On je prošlog ljeta odustao od rijaliti šoua njegove porodice, i od tada živi povučeno. Nabacio je veliki broj kilograma, a svi se brinu da je u baš lošem stanju.

– Definitivno nije onako srećan kako je nekada bio, ali znam da će ponovo biti takav – optimistična je Kloi.

(24 sata, foto:Instagram)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com