Home / PG INFO / “Tržnice i pijace” donirale odjeću Crvenom krstu

“Tržnice i pijace” donirale odjeću Crvenom krstu

Predstavnici preduzeća “Tržnice i pijace“ su posjetili danas Crveni krst Crne Gore CKCG i tom prilikom donirali pomoć u vidu 650 odjevnih predmeta, saopšteno je iz Crvenog krsta.

U ovoj humanitarnoj akciji su učestvovali zaposleni u “Tržnicama i pijacama“, koji su dali doprinos doniranjem odjevnih predmeta, koji mogu poslužiti drugima. 

“Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija, koje je u prethodnom periodu realizovalo ovo preduzeće. Kako ističu, cilj im je pomognu ugroženim građanima, ali i da ostlim subjetima pokažu na koje se načine može iskazati humanost i solidarnost“, navode iz CKCG-a.

Crveni krst je iskazao poštovanje prema ovoj inicijativi i izrazio nadu da će primjer društvene odgovornosti slijediti i ostala preduzeća i privredni subjekti. 

Donirana pomoć će, putem opštinskih organizacija Crvenog krsta, biti proslijeđena onima kojima je ona najpotrebnija.

Predstavnici Crvenog krsta i “Tržnica i pijaca“ su na zajedničkom sastanku konstatovali da je ova akcija samo početak saradnje. 

Razgovarano je o mogućnostima daljeg zajedničkog djelovanja. Tako se već došlo na ideju da se u narednom periodu organizuje akcija davanja krvi, u kojoj bi učestvovali zaposleni ovog preduzeća, a sa kojima bi motivatori Crvenog krsta u oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi prethodno podijelili bitne informacije iz ove oblasti.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com