Goca Tržan u proceduri za vantjelesnu oplodnju - Volim Podgoricu

Goca Tržan u proceduri za vantjelesnu oplodnju

Pjevačica Goca Tržan (40) ne krije da se već godinama bori sa sterilitetom sa svojim partnerom Rašom Novakovićem (26).

Iako ima osmogodišnju ćerku, njena želja da svom izabraniku rodi dijete veća je od svega na svijetu. Pjevačica je već u proceduri za vantjelesnu oplodnju.

“Poznato je da sam ja neko ko ne krije da se suočava sa borbom za potomstvo i ko o tome otvoreno govori. Bogu hvala postoje zahvati uz pomoć kojim se parovima koji imaju problema sa sterilitetom omogućuje da postanu roditelji. Ja ću se uskoro podvrgnuti tom zahvatu i nadam se najboljem“, rekla je pjevačica.

Budući da ima ćerku Lanu, priželjkuje da rodi sina.

“Najbitnije mi je da vantjelesna uspije i da rodim zdravo dijete. Pol nije bitan, ali pošto ćerku već imam, sin bi me jako obradovao”, rekla je Goca.

“Ukoliko bi Goca poželjela da bira pol djeteta, onda bi morala da otputuje u Ameriku, gdje se ova metoda uspješno primjenjuje. U Evropi se ona rijetko radi zbog visoke cijene. Kod nas je neko nepisano pravilo da krupniji spermatozoidi prave mušku djecu, a sitniji prave žensku”, rekao je ginekolog prof. dr Slobodan R. Radulović.

(Stil)

1 komentar

  1. I just couldn’t depart your site before suggesting that I actually loved the standard info a person supply for your visitors? Is going to be again steadily in order to check out new posts

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com