Minimalna dopuna ipak 2 eura: CEZAP: To je tržište - Volim Podgoricu

Minimalna dopuna ipak 2 eura: CEZAP: To je tržište

Odluka Crnogorskog Telekoma o povećanju iznosa minimalne dopune računa sa jednog na dva eura u skladu je sa zakonom i ostaće na snazi, zaključeno je nakon konsultacija Agencije za elektronske komunikacije EKIP, Agencije za konkurenciju i Centra za zaštitu potrošača CEZAP, pišu Dnevne novine.

I pored protivnjenja članova Savjeta EKIP-a, predstavnici CEZAP-a ocijenili su da je odluka Telekoma stvar poslovne politike te kompanije koja nije protivna propisima, te da korisnici ukoliko nijesu saglasni sa tim mogu promijeniti mobilnog operatera.

Direktor EKIP-a Zoran Sekulić kazao je Dnevnim novinama da u toj agenciji smatraju da minimalni iznos dopune nije trebalo da bude povećan, ali da za to nijesu imali podršku ostalih subjekata.

Nedavna Odluka crnogorskog Telekoma da poveća iznos minimalne dopune na računma korisnika izazvala je pravu revoluciju na društvenim mrežama. Korisnici su veoma negativno regovali, a zatražena je i ocjena ovakve odluke.

EKIP je u sličnom slučaju prije nekoliko godina odlučio da, tada važeća, minimalna dopuna od 5 eura ne može da se nameće kao obaveza korisnicima.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com