SPALIO SEBE I POLICAJCE: Čeka ga 2,5 godine zatvora - Volim Podgoricu

SPALIO SEBE I POLICAJCE: Čeka ga 2,5 godine zatvora

Treće osnovno tužilaštvo podnijelo je optužni prijedlog sudu protiv Predraga Lejića, koji se prije dva mjeseca polio benzinom i zapalio tvrdeći da mu je pauk tog dana dva puta odnio auto. Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da mu produži pritvor, rekao je Tanjugu portparol Trećeg osnovnog tužilaštva Ivan Marković.

Lejić se tereti za krivično djelo izazivanja opšte opasnosti, a tužilaštvo je predložilo sudu da ga osudi na kaznu od dvije i po godine zatvora, dodao je Marković.

Lejić je sredinom februara došao ispred Parking servisa na Starom sajmištu izazvan time što mu je pauk tog dana čak dvaput odnio automobil zbog nepropisnog parkiranja.

Radnici su, kako su prenijeli mediji, odmah pozvali policiju i pokušali da ga urazume, on se polio benzinom i zapalio upaljačem.

Dvojica policajaca pokušala su da ugase plamen koji je Lejiću zahvatio čitavo tijelo i pritom su i sami zadobili teške opekotine.

Tokom istrage obavljeno je neuropsihijatrijsko vještačenje, kojim je utvrđeno da je Lejić uračunljiv i da nije duševni bolesnik.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com