Home / NOVOSTI / Region / BATAJNICA: Komšije se pobile na protestu zbog asfaltiranja ulice

BATAJNICA: Komšije se pobile na protestu zbog asfaltiranja ulice

Zbog asfaltiranja Belaričke ulice u Batajnici ovog jutra se održava protest stanara okolnih ulica. Oni izražavaju nezadovoljstvo jer se iznenada asfaltira samo ta ulica, a ubrzo je nakon njihovog okupljanja došlo i do tuče.

– Ovo je nečuveno. Kontaktirali smo Direkciju za puteve nekoliko puta sa zahtijevom da se asfaltiraju tri ulice u ovom dijelu Batajnice, a jutros su bez ikavog obavještenja došle njihove ekipe da sređuju Belaričku ulicu. Ubrzo nakon što smo došli, desilo se koškanje između ljudi koji žive u Belaričkoj i nas koji protestujemo. Izgleda da su neki momci gurnuli neku ženu. Intervenisala je policija koja je još uvek ovdje – priča stanarka sa protesta, Desa Šarac.

Kako je ispričala za “Blic”, nezadovoljni stanari su se okupili u Belaričkoj jer se samo ta ulica od jutros asfaltira, bez ikakve najave, i prethodnog odgovora Direkcije za puteve na njihova pitanja.

– Kako je moguće da se to radi vikendom i to potpuno nenajavljeno? Smatramo da je ovdje u pitanju neka mutnja radnja, i pitamo ko je taj ko je odlučio da se asfaltira samo ova ulica a ne i ostale, pošto smo već uredno slali zahtijeve. Hoćemo objašnjenje i zato smo ovdje – ogorčena je Desa Šarac.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com