Home / NOVOSTI / Svijet / OTKRIVENA: Danju ugledna bankarka,noću prostitutka! (VIDEO)

OTKRIVENA: Danju ugledna bankarka,noću prostitutka! (VIDEO)

Umjetničko ime plavokose bankarke je Končita van der Val, a kad nije supervizor, onda je prostitutka za najperverznije i nasilne.

Holandsku Centralnu banku potresa skandal jer se otkrilo da jedna od šefica noću radi kao prostitutka domina za nastranu klijentelu.

Atraktivna plavuša Končita van der Val (46), što joj je “umjetničko” ime, “specijalizirala” se za najperverzniju klijentelu i proteklih šest godina zarađivala je i po 10.000 eura nedjeljno.

U oglasu na internetu napisala je da je “rođena Holanđanka, seksi prirodna plavuša, nimfomanka/prostitutka visoke klase”, koja želi klijentelu za najluđe fantazije i “grub nastran seks sa neobuzdanim strancima, nasilnim muškarcima”. U drugom oglasu navela je da radi baš sve, “što perverznije to bolje”, a imala je bogatu ponudu: koristi bič, lisice i ostale seks-igračke.

Priču o njoj objavio je holandski časopis “Quote”, a Centralna banka, gdje je Končita bila supervizor, smjesta ju je otpustila. Međutim, najveći problem tek će imati sa zakonom. Naime, u Holandiji je prostitucija legalna i svi koji se bave tim poslom moraju da imaju dozvolu. Končita je nije imala, što znači da je kršila zakon.

 Evo je i u akciji:

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com