Bake se pohvatale za guše u čekaonici (VIDEO) - Volim Podgoricu

Bake se pohvatale za guše u čekaonici (VIDEO)

U ambulanti niškog Doma zdravlja na Trošarini jedna penzionerka nasrnula je na drugu dok su čekale red da predaju zdravstvene knjižice i, kako kažu očevici, ogrebala je po licu.

Gužva se razišla tek kada je neko zaprijetio da će zvati policiju.

Kako kaže Milan M. koji je takođe čekao da druga smjena ljekara oko 13 sati počne rad, kada je medicinska sestra otvorila šalter za predavanje knjižica, dvadesetak penzionera se “sjatilo gurajući se u redu” i “prepucavajući se ko je prvi došao”.

– Jedna starija gospođa je onda odlučila da dijeli pravdu i nasrnula na drugu penzionerku koja je tvrdila da je ona prva došla da preda knjižicu. Izgrebala ju je po licu i onda je ova izgrebana počela da plače, a ljudi su pokušavali da ih razdvoje. Sukob je trajao oko dva minuta, kaže Milan.

Tek kada su i medicinske sestre reagovale, a neko od prisutnih zaprijetio da će pozvati policiju, učesnice ovog okršaja su se razdvojile.

Na sreću, kako kaže, penzionerke više nisu nasrtale jedna na drugu, ali su nastavile svađu sjedeći u čekaonici.

1 komentar

  1. We stumbled over here different website and thought I should check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to exploring your web page repeatedly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com