Home / NOVOSTI / Društvo / Tri nove radio stanice idu u etar

Tri nove radio stanice idu u etar

Tri radio emitera dobila su prava na emitovanje ili proširenje zone pokrivanja po osnovu javnog konkursa Savjeta Agencije elektronske medije.

“Prava na emitovanje, po osnovu javnog konkursa koji je bio raspisan 11. marta ove godine, dobili su: privredno društvo „M.D. Company“ d.o.o. (emiter “Radio D plus”, proširenje zone pokrivanja), NVO „Talas-Bihor“ (novi emiter) i privredno društvo „Lokalni javni emiter Radio Bar“ d.o.o. (postojeći javni emiter, proširenje zone pokrivanja)”, saopšteno je iz SAEM.

Savjet Agencije je donio i Rješenje o dodjeli prava na pružanje AVM usluga na zahtjev posredstvom DVB-T2 mreža sa lokalnim pokrivanjem. Pravo na pružanje ove usluge na teritoriji opštine Ulcinj, posredstvom lokalnog multipleksa (MUX UL L1) dobilo je privredno društvo “Mir & Teuta” d.o.o.

Savjet Agencije za elektronske medije usvojio je na prošloj sjednici Izvještaj o finansijskom poslovanju Agencije za elektronske medije za 2014. godinu i upoznao se sa Izvještajem ovlašćenog nezavisnog revizora o finansijskim iskazima Agencije za 2014. godinu. Takođe, Savjet je usvojio je Izvještaj o radu Agencije za elektronske medije za 2014. godinu. 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com