Marko Jarić progovorio o razvodu sa Adrianom Limom - Volim Podgoricu

Marko Jarić progovorio o razvodu sa Adrianom Limom

Bili su pet godina u braku, a onda su odlučili da svako krene svojim putem. Ipak, najbitnija stvar će ih uvek spajati: njihove ćerke…

Marko Jarić (37) vratio se u Srbiju na nekoliko dana samo da bi svojoj sestri Tamari pružio podršku na aktuelnoj Nedelji mode. Marko tom prilikom govorio i o tome u kakvim odnosima je ostao sa bivšom suprugom, jednom od najljepših žena na svijetu, Adrijanom Limom (33).

“Najvažnije mi je da sa Adrijanom imam super odnos. Uvijek ću je podržavati u svemu”, rekao je Marko za Blic.

Adrijana i on su se rastali poslije pet godina braka u maju prošle godine. Ipak, bivši sportista smatra da to neće uticati na njihove ćerke Sijenu i Valentinu.

“Nadam se da ne osjećaju naš razvod. Mislim da smo to uradili u posljednjem momentu prije nego što one uđu u te godine da osjete da mi više nismo u braku”, smatra Jarić.

Bez obzira na to što rastu kao djeca rastavljenih roditelja, Marko ne želi da im to nadoknađuje poklonima. On kaže da će njegove ćerkice imati problem što su djeca jedne od najljepših žena na svijetu.

“Nisam razmazio djevojčice. Trudim se da im dam ljubavi koliko je to moguće, ali sam izuzetno i strog. Vjerujem da im djetinjstvo neće biti lako, budući da su djeca najljepše žene na svijetu i uspješnog sportiste. Ne toliko zbog mene koliko zbog Adrijane. Trudimo se da ih što bolje pripremimo na to”, otkriva Marko.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com