Partizan suspendovan dok ne plati dug! - Volim Podgoricu

Partizan suspendovan dok ne plati dug!

Košarkaška liga Srbije (KLS) izrekla je suspenziju “crno-bijelima”, koji neće moći da igraju u 3. kolu ako do utorka ne izmiri dugovanja.

“Zbog neizmirenih finansijskih obaveza suspenduje se ekipa KK Partizan NIS (član 67. Propozicija takmičenja) i neće imati pravo nastupa u 3. kolu Superlige, ukoliko do tada ne izmiri dospelu obavezu”, piše u saopštenju KLS.

U razgovoru za Mondo, direktor lige Leon Deleon precizirao je da je kazna izrečena jer klub iz Humske nije izmirio obaveze zbog incidenata na prvoj utakmici prošlosezonskog finala plej-ofa.

“To su dospjele obaveze od prošlogodišnjih kazni u finalu plej-ofa. Jednostavno, došao je rok da se to plati”, objasnio je Deleon.

Zbog tuče igrača na terenu, ubacivanja stolica na parket i završetka utakmice sa samo šestoricom u igri, klubovi su kažnjeni “zaključavanjem” dvorana na startu ovosezonske Superlige i novčano.

Partizanu je prošlog juna naloženo da mora da plati zbirno 1.503.500 dinara, a Crvena zvezda 883.000 dinara.

Naredni utorak je posljednji rok do kojeg će “crno-bijeli” morati da uplate navedeni iznos. U suprotnom, objašnjava Deleon, Partizan u srijedu neće moći da igra meč trećeg kola protiv FMP Železnika.

2 komentara

  1. There may be jacksonville seo expert an easy method in making income without having being employed on your own ill along with devoid of the your complete moment. You can use the facility belonging to the Internet for you to earn more money and possess plenty of time to really love this website. Despite exactly how bit of you know about the World wide web or perhaps how much company encounter you’ve, you’ll be able to utilize a variety of fantastic prospects to generate capital suitable during your computer.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com