Ovaj momak je sa 23 godine postao otac i djed u isto vrijeme, i zbog toga je heroj - Volim Podgoricu

Ovaj momak je sa 23 godine postao otac i djed u isto vrijeme, i zbog toga je heroj

Tomi Konoli (23) je bio sasvim običan mladić sa sasvim prosječnim interesovanjima – student, atleta i radnik, kada mu je jedna sitnica preokrenula cio svijet. Odjednom se našao u ulozi oca, a sedam dana kasnije postao je i djeda.

Sve je, naime, počelo kada ga je putem Fejsbuka kontaktirala njegova rođaka Anđela (17). Nisu se vidjeli dugo vremena, ali ona je prolazila kroz težak period i nije imala kome drugom da se obrati. Naime, borila se sa zavisnošću od droge, napustila je školu i zatrudnjela. Bila je u naizgled bezizlaznoj situaciji. Tomi nije razmišljao ni trenutka – čim je pročitao poruku, sjeo je u automobil i pokupio Anđelu.

Kako je rekao medijima, želio je da osigura bebi pristojan i miran život. Anđelu je usvojio i tako pred zakonom postao njen otac, a Anđela se nedjelju dana kasnije porodila i time ga načinila djedom. Danas, Tomi i dalje studira, dok u isto vrijeme radi i posao sa punim radnim vremenom.

“Nije mi teško. Anđela nije kriva za to što joj se desilo. Ona je samo mlada djevojka kojoj treba pomoći”, izjavio je ovaj nevjerovatan mladić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com