Radunović (28) zapalio “Džek Danijels” iz osvete?! Šteta 30.000 eura - Volim Podgoricu

Radunović (28) zapalio “Džek Danijels” iz osvete?! Šteta 30.000 eura

Mi­lo­va­n Ra­du­no­vi­ć (28) osumnjičen je da je zapalio beranski lokal “Džek Danijels”, a prema nezvaničnim informacijama, to je učinio kako bi se osvetio vlasnicima koji su mu ranije zabranili ulaz u lokal.

Prema kazivanju Beranaca, Radunović je u lokalu napravio nekoliko ekscesa zbog čega mu je zabranjen ulazak. Ti ekscesi su, prema informacijama iz policije, bili ranije i prijavljeni.

Šteta se procijenjuje na oko 30.000 evra.

Policija je ranije saopštila da je Radunović priveden zbog osno­va­ne sum­nje da je u no­ći iz­me­đu utor­ka i sri­je­de prošle sedmice u No­vom na­se­lju u Be­ra­na­ma za­pa­lio ka­fe-bar „Džek De­ni­jels”, vla­sni­štvo Alek­san­dra Va­si­li­je­vi­ća i Vu­ko­te Stan­ko­vi­ća.

Policija sum­nja da je Ra­du­no­vić obio lokal, podmentuo požar i potom pobjegao  ukra­de­nim vo­zi­lom.

– Slu­žbe­ni­ci CB Be­ra­ne su, pred­u­zi­ma­ju­ći ak­tiv­no­sti na ra­svje­tlja­va­nju do­ga­đa­ja, u krat­kom ro­ku iden­ti­fi­ko­va­li osum­nji­če­nog M.R. i u kon­sul­ta­ci­ji sa nad­le­žnim tu­ži­o­cem ga li­ši­li slo­bo­de. Kri­mi­na­li­stič­ka ob­ra­da upu­ću­je na sum­nju da je M.R. pr­vo u Uli­ci Sve­tog Sa­ve u Be­ra­na­ma od­u­zeo put­nič­ko mo­tor­no vo­zi­lo mar­ke „golf II”, vla­sni­štvo tre­ćeg li­ca, ko­je je bi­lo ot­klju­ča­no i sa osta­vlje­nim klju­čem u bra­vi vo­zi­la. On je po­tom, ka­ko se sum­nja, sta­vio vo­zi­lo u po­gon i od­ve­zao se do ka­fe-ba­ra „Džek De­ni­jels”, ko­ji se na­la­zi u No­vom na­se­lju u Be­ra­na­ma. Osum­nji­če­ni M.R. je za­tim, sum­nja se, na­sil­no otvo­rio pro­zor objek­ta ka­fe-ba­ra, ušao unu­tra i iza­zvao po­žar u unu­tra­šnjost lo­ka­la, na­kon če­ga se vo­zi­lom uda­ljio sa li­ca mje­sta – sa­op­šti­li su iz Upra­ve po­li­ci­je.

(Foto Google/ilustracija)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com