Sin Andrije Mandića osumnjičen za napad maloljetnika - Volim Podgoricu

Sin Andrije Mandića osumnjičen za napad maloljetnika

Podgoričanin Ilija Mandić, sin predsjednika Nove srpske demokratije Andrije Mandića, osumnjičen je da je sinoć u Podgorici, napao sedamnaestogodišnjeg J.J., potvrđeno je CdM-u u policiji.

Kako su kazali u policiji Mandić je bio u društvu sa još tri osobe kada je napadnut J.J. Prema saznanjima CdM-a očekuje se da se Ilija Mandić tokom dana preda policiji.

Povrijeđenom mladiću ljekarska pomoć pružena je u Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore nakon čega je otpušten na kućno liječenje.

Podsjećamo da je Ilija Mandić kao maloljetnik, osuđivan za ubistvo u pokušaju, kada je nožem napao maloljetnika u dvorištu podgoričke Gimnazije Slobodan Škerović.

(CDM)

2 komentara

  1. Considerably, the article is really the greatest on this worthw hile topic. I concur with your conclusions and also definitely will eagerly look forward to your approaching updates. Saying thanks will certainly not simply just be sufficient, for the exceptional clarity in your writing. I can at once grab your rss feed to stay informed of any kind of updates. Genuine work and much success in your business dealings!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com