Knezu loše prognoze: To me ne zanima, vjerujem u uspjeh! - Volim Podgoricu

Knezu loše prognoze: To me ne zanima, vjerujem u uspjeh!

Predstavnik Crne Gore na Eurosongu Nenad Knežević Knez kaže za Portal RTCG da ga ne dotiču pisanja stranih medija da ima najmanje šanse da pobijedi u večerašnjem finalu. Izjavio je da je rasterećen i da je siguran da će Crna Gora večeras ostvariti dobar plasman.

Britanski Telegraf posvetio je tekst crnogorskom predstavniku na Eurosongu u kom se navodi da je on takmičar  sa apsolutno najmanje šansi za pobjedu prema predviđanjima kladionica, međutim , smatraju da neće proći sa nula bodova jer je veoma poznat na Balkanu. Knez kaže da ga takve prognoze ni najmanje ne pogađaju, jer vjeruje u svoj uspjeh.

„To mi ne pravi nikakvu tenziju, potpuno sam rasterećen. Mislim da ćemo večeras napraviti dobar plasman. Zaista čvrsto vjerujem u to“, kaže naš predstavnik i dodaje da na anketama i onlajn kladionicama ipak postoji grupa fanova Eurosonga koji navijaju za njega.

Najveće šanse za pobjedu, prema kladionicama imaju Švedska, Rusija i Italija.

Međutim, da kladioničari nijesu uvijek u pravu pokazuje podatak da ni prošlogodišnja pobjednica Končita Vurst nije bila među favoritima. Knez je takođe, u drugoj polufinalnoj večeri demantovao njihova predviđanja da se neće naći u finalu, a isto se desilo i sa predstavnicom Srbije, Bojanom Stamenov.

Meditacija pred nastup

Crnogorski predstavnik na Eurosongu sa pjesmom Adio večeras nastupa šesnaesti. Za Portal RTCG kaže da će sate do nastupa provesti meditirajući.

U 13 sati će odraditi posljednju proba pred nastup. Knez se nada da će danas imati vremena da odmori i prikupi energiju za spektakl na sceni.

„Probaću da odem do hotela i odspavam barem sat, to će mi puno značiti za glasne žice. I sada su OK, ali biće to još bolje nakon odmora. Čekamo svoj red mirni, skoncentrisani i fokusirani“, kaže Knez.

Naš predstavnik na Eurosongu je danas uzbuđeniji nego pred polufinale. Sinoć je imao nastup pred, ništa manjom publikom koja ga večeras čeka u sali u Beču.

„Sinoć sam se trudio da vokalno budem što bolji, energetski da budem na visini zadatka, ali čini mi se da sam izvjesnu dozu energije sačuvao za večeras. Vokalno mislim da sam bio dobar, odnosno, siguran sam, jer sam kasnije preslušao snimak“, uzbuđeno priča Knez.

Dodaje da se, iako pjeva na crnogorskom, trudio da “dotakne” žiri koji je ocjenjivao nastupe.

„Mislim da sam bio dobar jer sam se trudio da pjevam, da imam boju glasa nešto između Džordž Majkla i Elton Džona, eto može tako da se kaže. Bio sam ja, ali sam se trudio da to što pjevam bude blisko uhu žirija, jer 90 odsto članova čine muzičari i muzički stručnjaci. Gledao sam da se vokalnom interpretacijom dopadnem njima“, objašnjava Knez.

Crna Gora će se večeras drugi put naći u finalu ovog najvećeg muzičkog takmičenja. Prošle godine Sergej Ćetković zauzeo je 19. mjesto.

Iz štaba crnogorskog predstavnika pozvali su dijasporu da glasa za Kneza kako bi ostvario što bolji rezultat.

Finale 60. Eurosonga na programu je večeras od 21 sat, a direktan prenos možete pratiti na Televiziji Crne Gore, kao i Portalu RTCG.

(Maša Mališić Ljumović/rtcg)

1 komentar

  1. I am so sick of people diss-ing Miley.. . Has anyone thought about how Miley thought of this. People have feelings. People who take the mic. are just sick and have nothing better to do.. . So stop and think before you speak/type or do anything to hurt someone…it might actually upset them without you knowing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com