Home / PG INFO / Bojan Prelević (9) vanserijski fudbalski talenat, već se otisnuo u svijet!

Bojan Prelević (9) vanserijski fudbalski talenat, već se otisnuo u svijet!

Devetogodišnji Podgoričanin Bojan Prelević (9) vanserijski fudbalski talenat, već se otisnuo u svijet!

Bojan se, naime, upravo vratio iz petodnevne posjete Fudbalskoj akademiji u Hamburgu. Tamo je boravio na njihov poziv, a on i njegov otac su bili gosti akademije. I na tome nije završeno, jer ponovo ide u julu.  

Bojan je presrećan,oduševljen terenima, treningom, kaže da je grad lijep, a naročito se oduševio aerodromom u Frankfurtu. Za pet dana u Hamburgu imao je treninge i igrao utakmicu na kojoj je dao čak 4 gola! Imao je i svoj šou šutiranja i driblinga na treningu i pobrao simpatije svih.

Bojan je prvi strijelac za đetic ligu 2003-2006 godišta sa najviše postignutih golova, čak 110. Počeo je da trenira kod Željka Mrđenovica i mirka Šćepanovica sa 4,5 godine, a, kako kaže njegov otac, fudbal im je u genima.

 

– Moj brat je bio dobar igrač, otac je igrao u pg ligačima, sestrić Filip prošao je sve generacije Buducnosti i na vratima prvog tima seniora odlucio se za skolu, priča Bojanov otac Ivan.

Bojan naglašava da je sa 7 godina bio u školi Rome, a ove godine čak pet puta u fudbalskoj školi Partizana. 

Teško je nabrojati sve medalje i troferje koje je osvojio ovaj talentovani đetić sa samo devet godina.  Osvojo je sa generacijom 2005. FK “Kalcio” 6 pehara, a on je bio najbolji igrač Crne Gore Đetić kupa, i privi strijelac turnira srednje regije za starije godište 2005. 

Osim što je talentovan za fudbal, Bojan je skroz odlican učenik škole “Štampar Makarije” koju je predstavljao na takmičenju prošao u top 10 učenika za 2014. godinu u konkurenciji od 163 talenta iz oblasti znanja iz sporta,nauke i umjetnosti.

Pogledajte majstorije koje Bojan radi sa loptom: 

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com