Šminkera Kim Kardašijan maltretirala crnogorska policija na podgoričkom aerodromu - Volim Podgoricu

Šminkera Kim Kardašijan maltretirala crnogorska policija na podgoričkom aerodromu

Poznati šminker i stilista sa Balkana Mario Dedivanović, koji duže vrijeme sarađuje sa starletom Kim Kardašijan i zvijezdama šoubiznisa, proslavio je rođendan u rodnom mjestu Tuzi, gradska opština u Podgorici. 

On je u intervjuu za portal Malesia.org istakao da ga je policija na podgoričkom aerodromu “maltretirala više od sat vremena” zbog šminke koju je nosio u prtljagu, dodavši da mu se to do sada nikada nije dogodilo, prenose Vijesti. 

Dedivanović, čiji su radovi objavljeni u svjetskim časopisima poput “Voga”, najavio je da planira da organizuje  seminare u Malesiji, Tuzima, Prištini i Tirani.

Tvrdi da je Albanija najljepša zemlja u kojoj je ikada bio, a na pitanje novinara ima li šta da kaže povodom toga što ga susjedne zemlje nazivaju svojim, odgovorio je da je “Albanac 100 odsto”.

Poznati šminker i stilista je kazao da je na početku karijere radio u prodavnicama šminke, istakavši da je prvi korak ka uspjehu napravio u 21. godini.

Dedivanović je naglasio da je vrhunac rad sa omiljenom klijentkinjom Kim Kardašijan, koju, kako tvrdi, voli kao sestru. 

Dedivanović, koji sarađuje sa Dženifer Lopez, Šanel Iman i Krisi Tajgen, tvrdi da ima konzervativne roditelje koji nijesu bili oduševljeni kada su čuli čime se njihov sin bavi. Žene  savjetuje da u torbi uvijek treba da imaju sunđer za nanošenje pudera i maskaru.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com