Ova majka mjesečno troši 500 evra da od ćerke napravi BARBIKU - Volim Podgoricu

Ova majka mjesečno troši 500 evra da od ćerke napravi BARBIKU

Sprej za potamljivanje, lažni nokti, vještačke trepavice, nadogradnja za kosu, mnogo šminke…prvo biste pomislili da je to tretman koji imaju samo neke svjetske zvijezde. Ali ne, takav tretman ima djevojčica Barbi Loveridž (10) – koji košta na hiljade funti godišnje.

Djevojčica Barbi obožava da izgleda kao lutka, ali i da se sređuje za takmičenja ljepote. Njena majka Samanta Pavej (29), troši više od 350 funti mjesečno, kako bi sređivala svoju djevojčicu za takmičenja, a sve to radi od njene sedme godine.

Barbina majka, koja je i sređuje, misli da su takva takmičenja u redu “ipak je to samo odjeća”.

– Nije toliko bitno šta djeca nose na takmičenjima, to je samo odjeća – kaže ona i dodaje da “djevojčice nose takvu odjeću samo kada teba da izađu na scenu, šminka i vještački nokti se skidaju poslije”.

Mala BarbiMala Barbi, Foto: Profimedia

Malena Barbi je išla na preko 30 takmičenja u poslednje dvije godine.

Samo jedna glamurozna haljina za takmičenje košta 300 funti, a povrh toga, njena majka troši “samo” 150 funti za odjeću, cipele i nakit, kako bi imala različite kombinacije na takmičenju.

Mala Barbi
Mala Barbi, Foto: Profimedia

Svaka takmičarka mora da ima tri specijalne tačke i da promijeni tri različita kostima.

Uprkos tome što ima još dvoje djece – sinove Majkla (8) i Mantana (4) – Gospođa Pavej nalazi vremena da doda cirkone na Barbinim kostimima, kako bi haljine bile što šljokičastije.

– Ja sam za to da nastavi da se takmiči, to je hobi i drži je od nevolja. Ona bira kako će izgledati i šta će obući, nikada je ne bih dovela u situaciju da se osjeća neprijatno. Na dan izbora za Mis nosi više šminke nego ja kada odem u izlazak, uvijek ima lažne nokte, ali kada ide u školu skida ih. Mi volimo da idemo na izbor za mis, ona ga voli, ja ga volim – mi smo pravi tim – rekla je jednom prilikom Barbina samohrana majka.

Barbi kaže “da voli da bude na sceni”.

– Volim scenu, volim da mijenjam haljine, volim da dobijam nove krune – rekla je ona.

Pored odjeće i tretmana za uljepšavanje, Barbina mama daje 40 funti za muziku, novac za česta putovanja.

– Idemo jednom mjesečno na takmičenje, a u početku bilo čak i jednom nedeljno – kaže ona, koja dodaje da uljepšavanje krene veče prije, a da na dan takmičenja, samo dva sata sređuje kosu i šminku.

Mala Barbi
Mala Barbi, Foto: Profimedia

Kada se završe takmičenja, Barbi skida haljine, sprej za potamnjivanje, nokte i šminku, i pretvara se u pravu djevojčicu.

(24 sata)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com