OBDUKCIJA POTVRDILA: U Miločeru ubistvo i samoubistvo - Volim Podgoricu

OBDUKCIJA POTVRDILA: U Miločeru ubistvo i samoubistvo

Preliminarni nalaz obdukcije beživotnih tijela, koja je izvršena danas, ukazuje da se sinoć u Miločerskom parku u Budvi najvjerovatnije desilo ubistvo i samoubistvo, saopšteno je iz Uprave policije.

U Mi­lo­čer­skom par­ku u Bu­dvi si­noć oko 22 časa Bu­dva­nin Mi­loš Mi­tro­vić (25) ubio je N.T.(9), pa je po­tom pre­su­dio se­bi. Ne­sreć­na dje­voj­ka je na­kon puc­nja­ve da­va­la zna­ke ži­vo­ta, ali je ubr­zo pre­mi­nu­la. Po­li­ci­ja ih je po pri­ja­vi gra­đa­na pro­na­šla u Mi­lo­čer­skom par­ku. Mi­tro­vić ni­je da­vao zna­ke ži­vo­ta, a i po­red to­ga što je Slu­žba hit­ne po­mo­ći br­zo sti­gla na li­ce mje­sta za To­do­ro­vi­će­vu ni­je bi­lo spa­sa.

“Dežurna služba Centra bezbjednosti Budva obaviještena je sinoć da su u vozilu marke „Mitsubishi Pajero“, budvanskih registarskih oznaka, na lokalnom putu iznad Kraljičine plaže u Budvi, zatečena dva beživotna tijela. Odmah po prijemu poziva na lice mjesta je upućena patrola policije koja je obezbjeđivala mjesto događaja do dolaska ekipe za uviđaje. Takođe, na lice mjesta upućena je i ekipa Službe hitne medicinske pomoći iz Budve“, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, koji je na licu mjesta zajedno sa policijskim službenicima izvršio uviđaj. 

Mitrović, koji se nalazio na mjestu vozača, sumnjiči se da je iz pištolja pucao u čelo N.T. (19), koja se nalazila na suvozačevom sjedištu, te da je potom i sebi presudio.

Predmetni pištolj koji je pronađen na licu mjesta je upućen u Forenzički centar radi vještačenja. 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com