Šta danas Aleksandar Vučić misli o svojoj ljepoti - Volim Podgoricu

Šta danas Aleksandar Vučić misli o svojoj ljepoti

Veoma težak period je pred nama što po mom licu možete da vidite. Nikad nisam bio naročito lijep, ali sad baš ne ličim ni na šta, rekao je premijer Aleksandar Vučić na današnjoj konferenciji za novinare, ilustrujući time zabruinutost nad onim što očekuje Srbiju.

On je naveo da će narednih mjesec dana biti teško za Srbiju i da će razgovori Beograda i Prištine 23. jula u Briselu biti teški, navodeći da se stvari komplikuju u regionu. Vučić je dodao da sinoć nijesu uspjeli razgovori o Makedoniji, da je evropski komesar Johanes Han otkazao posjetu BiH.

– Stvari na Zapadnom Balkanu se veoma komplikuju, postoje veliki unutrašnji problemi na Kosovu, to postoji u Makedoniji, u Bosni su sve veća trvenja. Hrvatska 5. avgust želi da slavi kada mi budemo plakali. Sa svim moramo da se suočimo i prevaziđemo – dodao je Vučić i naglasio da će Vlada donositi odluke u interesu građana, a ne u interesu popularnosti.

On je dodao Srbija ne smije da odgovara na potencijalne provokacije iz regiona.

Vučić je pozvao građane na potpuno jedinstvo jer u narednim danima i mjesecima mora da se očuva puna politička stabilnost da bi mogla da se unaprijedi ekonomija i obezbijedi sigurna budućnost.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com