Opljačkana Vesna Zmijanac - Volim Podgoricu

Opljačkana Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac prilično se šokirala kada je otkrila da su joj u kući na Bukulji nestale stvari u vrijednosti od 10.000 evra, a ono što je posebno iznenadilo jeste kada je saznala ko su lopovi.

Pjevačicu su opljačkali radnici koje je plaćala da održavaju njen dom na planini kraj Aranđelovca, koji su su mjesecima iznosili stvari iz Vesnine kuće, a kako se nisu zaustavili, ona je primijetila da joj nedostaju mnoge vaze, piksle, brendirane haljine, skupocjene tašne, cipele i nakit, pa je postavila kamere u kući, piše Telegraf.

– Vesna nije ranije obraćala pažnju, ali je sada riješila da otkrije lopove. Postavila je kamere i u kući, a do sada su bile samo oko imanja. Kad je vidjela da je potkradaju oni koje je zaposlila, umalo nije pala u nesvijest. Nije zvala policiju, ali je radnicima odmah dala otkaz – rekao je izvor blizak Vesni, a ona je potvrdila ova saznanja.

– Neke stvari potražim tek poslije tri mjeseca, i tada vidim da mi nedostaju. Onda mi treba malo vremena da povežem ko je tad radio. Ne mogu odmah da vidim koja mi haljina fali, ili bilo šta drugo, ali, kad-tad sve otkrijem – rekla je Vesna.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com