Milomir Marić hitno operisan, imao infarkt - Volim Podgoricu

Milomir Marić hitno operisan, imao infarkt

Poznati novinar Milomir Marić preživio je sinoć infarkt nakon čega je hitno operisan na Vojnomedicinskoj akademiji, gdje mu je ugrađen stent, javljaju beogradski mediji.

Marić je sinoć primljen na VMA zbog jakih bolova u grudima. Nakon pregleda, ljekari su ustanovili da je preživio infarkt, zbog čega je hitno morao da mu se ugradi stent,piše “Informer”.

Nakon intervencije, Marić je po sopstvenoj želji prebačen u Kardio-vaskularnu bolnicu “Dedinje”, gdje će narednih dana biti na opservaciji. Smješten je u apartman i pod neprekidnim je nadzorom.

Izvori bliski porodici Marić rekli su da se Milomiru sinoć od velikih bolova u predjelu grudnog koša slošilo, ali je na vrijeme stigao kod ljekara.

“Dobro je da smo na vrijeme reagovali, inače ko zna šta bi bilo. Marić je sada dobro i tek će mu biti dobro u narednim danima. Cio dan je imao stresove, kao što ih ima u poslednje vrijeme. Mnogo radi, mnogo puši, što je sve imalo uticaj na infarkt. Svi su ga upozoravali da promjeni ishranu i malo više misli na svoje zdravlje, ali nikog nije slušao”, rekli su iz Marićeve porodice za srpski Informer.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com