ZAŠTO JE NAOMI DOŠLA NA SVETI STEFAN: Miri se sa Vladimirom? - Volim Podgoricu

ZAŠTO JE NAOMI DOŠLA NA SVETI STEFAN: Miri se sa Vladimirom?

Nakon što je regijom odjeknula vijest da je Naomi Campbel stigla u Crnu Goru, mediji ne prestaju tražiti razlog ove posjete.

Naime, kada je tamnoputa ljepotica izašla iz limuzine u farmericama, bijelom sakou i sa crnim šeširom na glavi, nastala je sveopštaa pometnja na Svetom Stefanu.

A bivša, planetarno popularna manekenka  donedavno je bila u vezi s ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom koji je, među ostalima, suvlasnik hotela “Aman” na Svetom Stefanu.

Svjetski mediji prozvali su ga ruskim Donaldom Trampom.

Iako razlog njezinog dolaska nije otkriven, pretpostavlja se da je Sveti Stefan odabrala zahvaljujući svojim dugogodišnjim prijateljima Sandri i Andreju Meljničenku, koji svojom luksuznom jahtom često krstare Crnogorskim primorjem.

naomi-vladimir

O porodici Meljničenko se zna da su već godinama prema Forbesovoj listi jedni od najbogatijih ljudi svijeta, a zanimljivost je u tome što je Sandra rođena Beograđanka.

Naomi je nakon raskida veze s bogatim Rusom pala u depresiju te je jedno vrijeme provodila u osami, sumanuto vježbajući jogu.Ta tmurna epizoda proljetos je, navodno, završila, a osmijeh na lice joj je vratio sedam godina mlađi glumac Michael Fassbender, zvijezda filma “12 godina ropstva”. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com