Plantaže imenovale sedmočlani Odbor direktora - Volim Podgoricu

Plantaže imenovale sedmočlani Odbor direktora

Skupština akcionara 13. Jul-Plantaže je na 14. redovnoj godišnjoj sjednici usvojila odluke o usvajanju Programa rada za 2015. godinu i izboru sedmočlanog Odbora direktora.

„U Odbor direktora su izabrani prof. dr Veseslin Vukotić (rektor na Univerzitetu Donja Gorica),Ervin Spahić (direktor Agencije za zaštitu životne sredine), Dušan Perović (direktor Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore), Blagota Radulović (generalni direktor Direktorata za IPARD plaćanja), Vukica Jelić (direktorica Zavoda za zapošljavanje Crne Gore), Radule Raonić(direktor Komercijalne divizije Societe Generale Bank Montenegro) i Aleksandar Jovović (izvršni direktor ‘Bull and Bear’)”, saopšteno je iz te kompanije.

Donijeta je i Odluka o usvajanju finansijskih iskaza s Izvještajem o poslovanju za 2014. godinu s odlukom da ostvarena dobit, u iznosu od 1,2 miliona eura ostaje neraspoređena.

„Skupština je donijela i Odluku o usvajanju Izvještaja revizora o izvršenoj reviziji finansijskih iskaza za 2014. godinu, kao i Odluku o izboru i imenovanju revizora za 2015“, saopšteno je iz te kompanije.

Za revizora je izabrana revizorska kuća Društvo za konsalting i reviziju „KPMG“ doo Podgorica.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com