Vanbračni sin Miroslava Ilića dolazi u Srbiju da upozna oca, “slavuj” ga ne priznaje - Volim Podgoricu

Vanbračni sin Miroslava Ilića dolazi u Srbiju da upozna oca, “slavuj” ga ne priznaje

Vanbračni sin Miroslava Ilića Devin Antonović (29) navodno stiže u avgustu u Srbiju kako bi se upoznao sa ocem. On će srpsku prijestonicu posjetiti zajedno sa majkom Mirjanom.

Devin se povjerio svojim prijateljima da bi volio da se sastane s pjevačem i popriča sa njim u četiri oka kako bi konačno riješili problem i izgradili lijep odnos.

Devin ima završne ispite na medicinskom fakultetu u Njujorku i to mu je sada prioritet. Kad završi s tim obavezama, planira da s majkom Mirom dođe u Beograd. Oni će najvjerovatnije boraviti kod Brene i Bobe Živojinovića. Devin želi da vidi Miroslava i porazgovara s njim. Bez obzira na to što Ilić tvrdi da on nije njegov sin, Devin namjerava da ponovo popričaju jer je upoznat s ljubavnom pričom svoje majke i pjevača. Njih dvojica su se ranije telefonom dogovarali o susretu, ali do njega nikad nije došlo – otkriva izvor “Kurira”.

Iako Devin još uvijek nije spreman da govori za medije o svom odnosu sa ocem, njegova majka je potvrdila da će sa sinom doći u Srbiju.

– Tačno je da dolazimo u Beograd, ali još uvek ne znam tačan datum. Nadam se da ćemo uskoro biti tu. Devin je ranije želio da sve zaboravi, ali ne može. Iz Srbije mu potiču korijeni i on voli taj narod. Želi da ga ljudi upoznaju, tako da uvijek može da dolazi bez ikakvog straha i trauma. Pošto sam ja rekla da ću doći u Beograd da posjetim prijatelje, on je pristao da ide sa mnom. Miroslav će znati kad dođemo. Na njega je red da se malo potrudi i popravi odnos sa sinom. Nemam puno nade da će imati smelosti. Devin će se vidjeti s njim pod uslovom da se Miroslav normalno ponaša, bez pljuvanja po meni i bez ucjena. On želi da njih dvoje porazgovaraju smireno, kao otac i sin. Zaista ne bih mnogo o tome pričala, dosta je bilo. Mi prvenstveno dolazimo da vidimo nama drage ljude, a o Miroslavu ne želim da razmišljam. Možda ćemo biti kod Brene i Bobe, doživljavam ih kao sestru i brata – rekla je bivša ljubav Miroslava Ilića, s kojom je svojevremeno bio dvije godine u vezi.

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com