Southern Soul Festival 2015 – Gilles Peterson priredio noć za pamćenje - Volim Podgoricu

Southern Soul Festival 2015 – Gilles Peterson priredio noć za pamćenje

Mnogobrojna publika prvog dana festivala uživala je u muzici koja je dolazila isključivo iz bar stage-a, a među najatraktivnijim izvođačima bili su Alex Nut i Gilles Peterson koji je u svom uzbudljivom tročasovnom setu držao publiku na nogama do ranih jutarnjih sati.

“Gilles je svojim setom opravdao prošlogodišnji izostanak, a svoje najvjernije obožavaoce oduševio je svojom komunikacijom i pristupačnošću. Intimna atmosfera plažnog bara učinila je ovaj nastup još nezaboravnim i posebnim”, saopštili su organizatori.

Southern Soul spada u takozvane boutique festivale koji se odlikuju intimnom atmosferom, pa će zahtjevni putnici i ljubitelji muzike otkriti pravi ljetnji raj. Tri stejdža na prostoru Dolcinium Kite kluba na plaži Copacabana, sa odličnim programom, predstavljaju najpovoljniji i najudobniji festival ovog ljeta.

Fokus je svakako na četvorodnevnom programu, koji traje od podneva do zore, a gostima je na raposlaganju predivna plaža dugačka 13 kilometara.

“Ovo je festival koji svojim posjetiocima nudi sve na jednom mjestu, bez stresa da će propustiti žurke na brodu ili neki obavezan after party”, kazali su organizatori.

Southern Soul je zapravo ultimativni after party. Gost prošlogodišnjeg izdanja Southern Soul festivala najbolje je opisao festival.

“Dva stejdža na plaži uz treći, u vidu plažnog bara, čini ovo iskustvo za nijansu posebnijim, a samo po neki oskudno odjeveni ljudi i atletski građeni surferi mogu da vam na tren skrenu pažnju s muzike”, kazao  je on.

Već prvog dana festivala osjetio se znatno veći broj gostiju iz inostranstva, čemu je doprinijela dobra kampanja koja je vođenja širom Evrope posljednjih pola godine, ističu organizatori.

Do kraja fetsivala na Dolcinium kite plaži čekaju nas još i dugo najavljivana imena poput Matthew Halsall Quintet, Vanessa Freeman, Fatima, Ron Trent, Dorian Concept, Werkha, DJ Nature, DJ Spinna, Detroit Swindle, Shuya Okino.

Jedini otkazani nastup je Badbadnotgood koji je otkazao cijelu evropsku turneju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com