Večeras je pun mjesec, evo kako vam on pomaže i šta treba da uradite! - Volim Podgoricu

Večeras je pun mjesec, evo kako vam on pomaže i šta treba da uradite!

Rituali su dio ljudske prakse u svim kulturnim sredinama. Posredstvom rituala riječi dobijaju svoje otjelotvorenje i magijsko dejstvo se smatra pretočenim u stvarnost.

Pandan ritualnim radnjama u okviru astrologije jeste vrijeme Punog Mjeseca, vreme koje se smatra idealnim za nov početak. Mnogobrojni ritualni su tokom cijele istorije sprovođeni upravo za vrijeme punog Mjeseca.

Rituali za vrijeme Novog i Punog Mjeseca

Novi Mjesec predstavlja početak novog ciklusa a Pun Mjesec predstavlja razrešenje. U toku novog Mjeseca najbitnije je postaviti nove ciljeve a u toku punog Mjeseca je vrijeme da se posmatraju rezultati zamisli i realizacija tih cilljeva.

Šta treba raditi u toku Punog Mjeseca:

  1. Pogledati u kalendar i zabilježiti sve faze Punog Mjeseca, i treba zabilježiti i periode Novog Mjeseca
  2. Uputstvo koje treba slijediti u periodu novog Mjeseca glasi: „Prihvatam sve ono što sledi a što je opšte dobro“. Ovo je doktrina oslobođenja karme i prihvatanja svih novih i drugačijih stvari u životnom ciklusu koje imaju pozitivnu konotaciju bilo samo za pojedinca bilo uopšte za širu zajednicu ili čovečanstvo.
  3. U cilju oslobođenja karme treba zapisati sve ono što je cilj u narednom periodu. Ali taj cilj ne treba definisati kao „hoću“ ili želim“ već više kao „jesam“. Ne treba predstavljati sebi stvari koje su prevelike kao ni one koje su premale. Lista zahteva treba da bude više u skladu sa onim što čovek jeste nego sa onim što bi želio da bude.
  4. Kada se sve to zapiše i zabilježi treba ostaviti papir kao podsjetnik i pogledati ga u vrijeme Punog Mjeseca, nekoliko nedjelja kasnije.
  5. Kada nastupi Pun Mjesec listu zahtjeva treba staviti u posudu ili vazu i spaliti je. Potom pepeo rasuti u vazduh i ostaviti da vasiona kreira ostvarenje zapisanog.

Ovo su osnove zakona privlačenja stvari, karmičke realizacije zahtijevanog. Pojedinac treba samo da zahtijeva ne manje i ne više od onoga što misli da zaslužuje.

Tokom punog Mjeseca treba napraviti amajlije za privlačenje sreće i bogatstva. Amajlija za privlačenje novca se pravi tokom punog Mjeseca. Tada se uzima 27 semenki iz bundeve koje se umotavaju u crvenu pamučnu tkaninu i nose sa sobom.

Amajlija za oslobađanje od bolesti pravi se od 27 sjemenki tikve koji se zamotavaju u narandžastu pamučnu tkaninu.

Amajlija od 27 sjemenki ribizli koje su umotane u crvenu pamučnu tkaninu privlači ljubav.

Sve ove amajlije treba nositi bliže tijelu kako bi efekat bio jači. Poslije 2 mjeseca treba napraviti nove u toku sledećeg punog Meseca.

(astrosvet.rs/astrofon21)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com