MRŠ, ĐUBRE JEDNO…! Troicki ispsovao i izvrijeđao glavnog sudiju. Vimblondon u šoku! (VIDEO) - Volim Podgoricu

MRŠ, ĐUBRE JEDNO…! Troicki ispsovao i izvrijeđao glavnog sudiju. Vimblondon u šoku! (VIDEO)

Srpski teniser je potpuno izgubio kontrolu u poslednjem gemu kada mu sudija nije dozvolio čelendž, iako je na vrijeme zatražio.

Viktor TGroicki je napravio od gotovog veresiju. Srpski teniser je izgubio maltene dobijeni meč protiv Vaseka Pospišila u osmini finala Vimblondona, pošto je vodio 2:0 u setovima, a onda izgubio naredna tri.

Nešto se desilo sa drugim reketom Srbije krajem trećeg seta kada je dozvolio protivniku da preokrene čitav meč u svoju korist. Zbog toga je bio veoma nervozan, a na kraju je svoju frustraciju ispoljio i javno i to na glavom sudiji Karlosu Ramosu u poslednjem gemu meča.

Sve se dogodilo pri rezultatu 30:0 za Pospišila koji je servirao, nakon čega je Troicki zatražio čelendž, smatrajući da je bio aut, međutim, arbitar u stolici je odbio njegov zahtjev smatrajući da je to učinio suviše kasno, iako je uzviknuo odmah po završetku poena.

Rasprava sa sudijom nije urodila plodom i Pospišil je dobio tri meč lopte, a naš igrač nije mogao da se suzdrži pa je počeo da vrijeđa sudiju na srpskom jeziku.

– Mrš, đubre jedno! Marš – počeo je da viče Troicki, a u tom trenutku su svi na tribinama zaćutali i ostali zatečeni ovakvim njegovim ponašanjem.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com