Ovih 7 stvari NIKAD ne otkrivaj o sebi na prvom sastanku (ako želiš drugi) - Volim Podgoricu

Ovih 7 stvari NIKAD ne otkrivaj o sebi na prvom sastanku (ako želiš drugi)

Jedva si čekala da te slatki momak koji ti se već duže vrijeme dopada pozove na piće? Kada ste konačno ugovorili viđanje, na redu je i da ostaviš dobar utisak! Zato ti otkrivamo kojih 7 činjenica treba i da sačuvaš za sebe bar dok ga odlično ne upoznaš…

“Nisam zaposlena”

Ne savjetujemo te da lažeš i da pričaš kako imaš sjajan posao, a ustvari trenutno se ne baviš ničim. Međutim, savjetujemo te da nije najbolja stvar reći momku kojeg želiš da zadiviš kako ne radiš i još uvijek te izdržavaju roditelji. Ukoliko ste započeli tu temu, bolje je da mu objasniš kako imaš sjajne ideje oko posla i radiš na tome da ih što prije ostvariš.

“Spavala sam sa dosta njih na fakultetu”

Tvoja iskustva iz rane mladosti su samo tvoja. Nemoj ih koristiti kako bi nekog nasmijala ili zabavila jer u većini slučajeva takva iskustva su samo tebi simpatična. Sigurno ga nećeš inpresionirati brojkom, već samo učiniti da on poželi da što prije pobjegne ili poželi da ti bude samo broj.

“Uh, otkad nisam imala seks”

Slijedeće logično pitanje bi glasilo: “Zašto?”. Vjerujte nam da dobar odgovor na ovo pitanje ne postoji. Ovakav razgovor će samo srušiti sve moguće šanse da započenete neku normalnu i ozbiljnu vezu. Ipak je prvi sudar prilika za upoznavanje,a ne ispovjedaonica.

“Bila sam seksulano zlostavljana”

Iako je dobro poznata činjenica da je veliki broj seksualno zlostavljanih žena i da društvo ne treba o tome da ćuti, ovo ipak nije tema za prvi sastanak. Naravno, da ne treba da se stidiš jer to nije tvoja krivica, ali ovaj podatak zadrži za sebe bar dok ga ne upoznaš malo bolje. Uvijek se trudi da te muškarac vidi kao hrabru ženu, a ne kao žrtvu.

“Moj bivši je takvo đubre…”

Ukoliko izađeš na prvi dejt i stalno vrtiš priču o tome kako si u prethodnoj vezi bila zlostavljana psihički i kako se on loše ponio prema tebi, unistićeš svu čar sastanka, ali i njegovu zainteresovanost. Ovo su teme koje ne zaslužuju da budu spomenute na prvom sastanku sa potencijalnim dečkom.

“Toliko puta sam bila ostavljena i prevarena”

Kao što smo napomenuli, na prvom satstanku kada treba da se stvore prvi utisci i formira prvo mišljenje, nemoj ostavljati utisak žrtve. Ti si jedna pametna, nezavisna i hrabra djevojka koja će svojim humorom i harizmom osvojiti njegovo srce, a ne sažaljenjem!

“Prevarila sam biveg dečka”

Onaj koji je jednom prevario, uradiće to bar još jednom sigurno. Iako ne možemo da tvrdimo da je kod svih to slučaj, vjerujemo da osobi koja sjedi preko puta tebe neće biti prijatno da čuje da si u prošlosti varala. Prva misao koja će mu proći kroz glavu je i da ćeš i njemu to isto uraditi i automatski će te svrstati u djevojke za jednu noć.

 

(24sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com