EPILOG SEKS SKANDALA KOJI JE ŠIKIRAO REGION: Dječak izmislio da ga je vaspitačica tjerala na oralni seks - Volim Podgoricu

EPILOG SEKS SKANDALA KOJI JE ŠIKIRAO REGION: Dječak izmislio da ga je vaspitačica tjerala na oralni seks

Supervještačenje četvorogodišnjeg dječaka iz Čačka, čiji su roditelji optužili vaspitačicu V. S. (36) da je tjerala dečaka na oralni seks, pokazalo je da se mališanu ne može vjerovati.

Izvještaj koji su radili stručnjaci iz Beograda, sa velikim iskustvom u radu sa djecom koja su bila izložena seksualnom nasilju predat je nadležnom tužiocu, koji će u ponedeljak na osnovu svih prikupljenih dokaza donijeti odluku da li će protiv vaspitačice biti pokrenuta istraga ili će sumnje biti odbačene.

– Sa djetetom se razgovaralo prošle nedjelje i izvještaj je gotov, sada tužilaštvo treba da da konačnu riječ, kaže izvor “Novosti”.

Vaspitačica je inače, od početka negirala cijelu priču i tražila poligrafsko testiranje kako bi dokazala da govori istinu. Ona je gotovo sat vremena bila kod najbolje poligrafiste u Srbije, odgovarala je na svako pitanje i prošla.

V. S. koja je već mjesecima suspendovana je sve vrijeme tvrdila da optužba nije tačna i sada čeka epilog istrage.

Podsjetimo, vaspitačica je prijavljena da je, navodno, tokom rekreativne nastave na Zlatiboru od dječaka tražila da je oralno zadovolji u kupatilu.

Tužilaštvo je tada pokrenulo predistražni postupak, a roditelji dječaka kažu da su ostali šokirani kada im je sin ispričao šta se dogodilo.

Vera Jovanović, direktorka Predškolske ustanove “Radost”, poslije optužbi roditelja, udaljila je vaspitačicu sa posla do okončanja postupka, a zatim je roditeljima zakazala razgovor kod kliničkog psihologa i obratila se policiji.

Sumnja se pojavila kada je dječak detaljno objasnio šta se dešavalo u kupatilu. Interesantno je da su roditelji prijavili vaspitačicu četiri nedjelje pošto su se djeca vratila sa rekreativne nastave.

Smatram da su psiholozi, koji su pokrenuli cijelu priču, nekompetentni da sačine izvjštaj o ovakvom slučaju. Nije tako brzo trebalo da izraze sumnju na zlostavljanje, već je trebalo da odrade svoj posao i da potom slučaj proslijede na Institut za majku i dijete, kod relevantnih stručnjaka, tvrdi advokat vaspitačice.

(Novosti.rs)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com