NOVAKOV advokat zamolio da se ne objavljuju Stefanove fotografije - Volim Podgoricu

NOVAKOV advokat zamolio da se ne objavljuju Stefanove fotografije

Goran Draganić, advokat porodice Novaka Đokovića, zamolio je crnogorske medije da prilikom boravka njegovih klijenata u Crnoj Gori poštuju njihovu privatnost, i da zaštite lik njihovog sina Stefana.

“Novak i Jelena Đoković, maksimalno su posvećeni zaštiti privatnosti maloletnog Stefana i izražavaju jasan stav da bi objavljivanje bilo kojih fotografija njihovog maloletnog deteta na kojima bi mogao da bude identifikovan, moglo da ugrozi njegovu bezbjednost i sigurnost”, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Draganić je kazao da je uvjeren da će crnogorski mediji uvažiti apel porodice Đoković i da će se voditi  u skladu sa zakonom i profesionalnom novinarskom etikom.

Portal “Volim Podgoricu” juče je objavio eksluzivne fotografije sa tivatskog aerodroma na kojim se vidi lice malog Stefana koje su prenijeli i drugi mediji.

Nole stigao u Crnu Goru sa Jelenom i Stefanom!

Ispravili smo grešku koja se u novinarskoj brzini potkrala i razumijemo razloge porodice Đoković. Izvinjavamo se Novaku, Jeleni i malom Stefanu i želimo im sve najljepše u životu.

Redakcija “Volim Podgoricu”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com