ČUDESNA BAŠTA Maje Maraš u Zeti: Radi u polju, brine o djetetu sa posebnim potrebama i kaže: LJUBAV MOŽE SVE - Volim Podgoricu

ČUDESNA BAŠTA Maje Maraš u Zeti: Radi u polju, brine o djetetu sa posebnim potrebama i kaže: LJUBAV MOŽE SVE

Čudesna bašta koja je prava slika jedne čudesne žene!

Maja Lađić Maraš iz sela Bijelo Polje, skromno kaže da živi u Zeti gdje se “puno radi” ali da njena bašta izgleda ovako zato što brine o njoj s ljubavlju. Već na prvi pogled vidite da Majinom cvijeću ni paklene temperature ne mogu ništa!

A u stvari, Maja, osim što radi sve poslove u poljoprivredi, brine i o djetetu sa posebnim potrebama, i pored toga stiže da brine o bašti tako da ona izgleda ovako, kao što vidite na fotografijama.

– Obzirom da živim u Zeti gdje se radi puno i da imam i dijete u kolicima, voljela bih da ovim fotografijama poručim svima da ljubav može sve da postigne, kaže ova inspirativna žena.

Na pitanje da li sve radi, ona odgovara: Naravno, i sadim, i šišam travu, i kopam… ama baš sve. Oni koji vole cvijeće i životinje, vole i ljude, i tu nikada ne možete pogriješiti, kaže Maja.

Konkurs za najljepšu baštu i balkon Podgorice tek je počeo i trajaće do 10. avgusta.

Nemojte čekati zadnji čas i nemojte propustiti priliku da i vašu baštu ili balkon na koji ste ponosni, pokažete svima, i da osvojite neku od nagrada, a kako da se prijavite pročitajte OVDJE!

maja maja0 maja1 maja2 maja3 maja4 maja5 maja6 maja7

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com