KRVAVI DUNAV: Novosađani u panici! - Volim Podgoricu

KRVAVI DUNAV: Novosađani u panici!

Nepoznata crvena tečnost iz kanalizacije se izlila oko 11 sati u Dunav, u blizini Žeželjevog mosta, preko puta Ulice Marka Miljanova.

Ekipe “Vodovoda i kanalizacije” su na terenu i uzimaju uzroke, te će u toku naredne nedelje biti poznato o kakvoj tečnosti je riječ. Po nezvaničnim informacijama obližnje klanice su najvjerovatnije isputile krv u kanalizaciju, ali će podrobnije informacije o svemu biti poznate naredne nedelje, kada će biti gotovi rezultati.

“Vodovod” je kako kaže Aleksandar Vukovac iz tog preduzeća obavijestio sanitarnu inspekciju, kao i Službu komunalne higijene u Institutu za javno zdravlje Vojvodine, koja kontroliše i vodu u Dunavu.

– Teško je utvrditi odakle potiče, budući da je riječ o zbirnom ispustu, odnosno da se iz cijelog grada kanalizacija doprema sistemom cijevi na crpne stanice. Laboratorija je uzela uzorke, a na teren je, po našim saznanjima, poslata i ekipa Instituta za javno zdravlje – kaže Vukovac.

Slične situacije su se dešavale i ranije kada je neki od većih lanaca mesara ispuštao veće količine krvi.

Dunav se zacrveneo

(24sata)

1 komentar

  1. I simply needed to thank you so much all over again. I am not sure what I could possibly have tried in the absence of these creative concepts documented by you regarding this subject. Completely was a very frustrating circumstance for me, however , coming across the professional fashion you solved that took me to weep for joy. Extremely grateful for the service and in addition hope that you are aware of a great job you’re providing educating some other people by way of your site. Most likely you’ve never encountered any of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com