DJEVOJKA se udavila, jer je otac zabranio spasiocima da joj pomognu! - Volim Podgoricu

DJEVOJKA se udavila, jer je otac zabranio spasiocima da joj pomognu!

Otac dvadesetogodišnje djevojke gledao je kako mu se ćerka davi u moru, ali nije dozvolio spasiocima da je izvuku da je ne bi osramotili!

Nezapamćena tragedija dogodila se na javnoj plaži u Dubaiju. Otac je poveo svoju suprugu i djecu na plažu a potom je pustio jedno dijete da mu se udavi pred očima.

Otac je gledao svoju ćerku (20) kako vrišti i bori se da dođe do daha, ali je zabranio spasiocima da je izvuku jer bi ona “bila obeščašćena jer su je nepoznati muškarci dodirivali”, piše britanski Metro.

– Dva spasioca su bila na plaži i potrčali su da pomognu djevojci. Otac je visok i snažan muškarac i krenuo je da se bori sa njima. On ih je i spriječio da pomognu devojci, a potom je postao veoma nasilan. Rekao im je da bi više volio da mu je ćerka mrtva, nego da je dodiruju nepoznati muškarci, izjavio je zamjenik direktora policije u Dubaiju Ahmed Buribah.

Kako su postupci ovog oca doveli su do smrti mlade djevojke, muškarac je uhapšen zbog ometanja spasilaca u obavljanju dužnosti i izazivanja smrti svoje ćerke.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com