OVIM roditeljima je bilo važnije staklo od auta nego rođeno dijete! - Volim Podgoricu

OVIM roditeljima je bilo važnije staklo od auta nego rođeno dijete!

Goran Grgić iz Požege postao je junak dana nakon što je na parkiralištu pokraj robne kuće u Poreču razbio staklo automobila i izvukao dijete koje se po najjačem suncu kuhalo više od pola sata.

Da stvar bude bizarnija, Grgić je vodio veliku bitku s roditeljima djeteta kojima je u automobilu pored djeteta ostao zaključan i ključ vozila. Oni se, osobito otac, nisu se slagali da Grgić razbije staklo, nego su htjeli čekati bravara da riješi problem, no on je odgurnuo oca i ključem za skidanje točkova razbio staklo, piše Novi list.

– Igrom slučaja sam bio na parkingu kada mi je jedna žena, koja me poznaje, viknula: ‘Zoka, pomozi!’. Došao sam i vidio dijete u automobilu i odlučio razbiti staklo. No, roditelji koji su bili blizu su mi kazali da to ne radim jer da dolazi bravar, budući da im je u vozilu ostao ključ. Nisam odustajao i pitao ih za koliko vremena dolazi bravar jer je dijete bilo ne samo znojno već potpuno mokro i naizgled mu nije bilo dobro. Pitao sam tog oca: ‘Što ti ne razbijaš staklo?’. Na to mi je kazao da čeka bravara, a s druge strane ta druga žena mi viče i dalje: ‘Zoka, pomozi mu, razbij staklo!’ Tada sam otišao do svog automobila koji je bio parkiran na nekoliko metara i uzeo ključ za skidanje kotača. U prvom trenutku mi otac nije dozvolio razbijanje, tada sam mu ponovio da hoću, ulovio sam ga za rame i odgurnuo ga te napokon razbio to staklo. Izvukao sam dijete iz vozila, odnio u hladovinu i dao mu piti vode, dok je otac ostao šokiran. Dijete je bilo potpuno mokro i počelo plaviti – ispričao je Grgić za Novi list.

– Budući da se otac onako postavio i čak bio ljut na mene, ponudio sam mu da ću mu čak platiti što sam mu razbio staklo, no na to mi nije odgovorio. Kada otac nije htio, ja sam razbio staklo. U svakom slučaju to bih napravio svaki put kad je to potrebno, bez puno razmišljanja, jer je meni očito važnije dijete od stakla, a možda ne misli svatko tako – dodao je odlučni Požežanin.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com