“AJMO NA MORAČU” u srijedu i četvrtak - Volim Podgoricu

“AJMO NA MORAČU” u srijedu i četvrtak

Turistička organizacija Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada, u cilju turističke promocije prirodno očuvanog potencijala Glavnog grada – rijeke Morače i njenih plaža, organizuju manifestaciju „AJMO NA MORAČU“, sa željom da vratimo naše sugradjane na moračke plaže, koje su nekad bile stjecište kupača.

Manifestacija će se održati 19. i 20. avgusta na plaži ,,Galeb“ sa početkom u 16 h, uz bogat sportsko-rekreativni program, za koji se pobrinuo Sekretarijat za kulturu i sport.

U okviru manifestacije održaće se takmičenje u: pikadu, šahu, corn-holu, nogotenisu, bačanju kamena s ramena, kuglanju, promotivnom veslanju – kajaka. Za sve učesnike i posjetioce biće organizovano besplatno testiranje fizičkih sposobnosti ( mjerenje BMI ), mjerenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi, a takodje će imati priliku da probaju lubenicu ohladjenu u Morači, kao što su nekad naši sugradjani uobičavali da se osvježavaju u toku vrelog podgoričkog ljeta.

Sve gradske službe, Podgorički savez „Sport za sve“ i Domovi zdravlja, kao i značajni privrednici, dali su svoj doprinos organizaciji ove manifestacije

2 komentara

  1. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I¡¦m gonna watch out for brussels. I¡¦ll appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com