TIVAT: Vandali uništili automobile sa srpskim registracijama, na internetu “međudržavna” rasprava! - Volim Podgoricu

TIVAT: Vandali uništili automobile sa srpskim registracijama, na internetu “međudržavna” rasprava!

Automobili srpskih registracija koji su se zatekli na parkingu u Tivtu završili su sa precrtanim grbovima Srbije, piše Kurir kome je čitalac iz Tivta poslao fotografiju.

Na mjestu gdje na registraciji inače stoji srpski grb je, za sada nepoznato lice crnim sprejom prekrio tako da se ne vidi.

Kako javlja čitalac Kurira sa lica mjesta, svaki drugi automobil na parkingu je markiran sprejom.

“Evo par fotografija iz Tivta i koliko su poželjni srpski turisti”, komentariše ovaj čitalac Kurira.

Ipak, da nije onako kako komentariše ovaj čitalac, govore brojni komentari čitalaca na durštvenim mrežama, koji, uglavnom, tvrde da se radi o vandalima i da ne treba generalizovati.

Tako Luka Femić poručuje: Ljudi ja sam srbin iz CG ovo nema veze sa bilo čim ovo je djelo pojedinca sto moze biti i s Kosova i iz Avganistana itd.a vi gospodo iz Kurira dodjite jedan dan kad su svadbe u CG ili kad igra Srbija pa da vidite za koga se i kako navija pa to napišite, ovo je glupost najveća.

Veliki broj komentara bio je kritika na račun objavljivanja ovog teksta na način da se stavlja u kontekst netrpeljivosti prema turistima iz Srbije. Ovo je samo dokaz kako je lako “baciti špicu” oko koje krene “međudržavna” rasprava.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com