Četvorogodišnjak je sa 4 riječi UĆUTKAO SVIJET (VIDEO) - Volim Podgoricu

Četvorogodišnjak je sa 4 riječi UĆUTKAO SVIJET (VIDEO)

Četvorogodišnji Niklas je pred kamerama, opušten i siguran, dao perfektan odgovor o stranacima i azilanatima u Njemačkoj, sažet u svega četiri riječi i tako postao tema pisanja i pohvala njemačkih medija.

Niklas, sa kačketom na glavi, prišao je, naime, iznenada jednoj TV-ekipa koja je intervjuisala Farda, njemačkog repera iranskog porijekla i onda je muzičar upitao dječaka da li je bio u vrtiću i da li je tamo bilo lijepo.

“Da, lijepo je”, odgovorilo je dijete, a na pitanje Frada “ima li i tamo stranaca”, mirno reklo “nema – tamo su djeca” i tako pokupio mnoge komentare o savršenom odgovoru, sažetom u četiri riječi.

“Četvorogodišnjak je dao savršen odgovor na pitanje o izbjeglicama. Klincu su bile potrebne samo četiri riječi da okonča debatu o strancima”, piše magazin “Fokus” , a dnevnik “Tagešpigel” navodi da za Niklasa očito nema razlike odakle mu dolaze drugovi sa kojima se igra i da je dijete – dijete.

Svojom spontanom reakcijom Niklas je iznenadio čak i “cool” repera, koji je dječaka pohvalio i rekao “dobar argument, dobar odgovor”, prenose mediji.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com