DIRLJIVO: Željko Joksimović posjetio Jadranku Stojaković u staračkom domu - Volim Podgoricu

DIRLJIVO: Željko Joksimović posjetio Jadranku Stojaković u staračkom domu

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović posjetio je Jadranku Stojaković u penzionerskom domu u Banjaluci.

Susret je bio veoma dirljiv. Jadranka ga je dočekala u suzama. “Jadranka pa je l’ moguće da se mi tek sad upoznajemo”, rekao je Željko kad je ugledao.

Dugo su razgovarali o njenom zdravstvenom stanju, a onda su naravno nastavili o muzici.

“Moraš više da radiš sa mladima, bio si sjajan mentor”, rekla mu je Jadranka. Željko je više puta kandidatima govorio da treba da slušaju kako pjeva Jadranka i da probaju tako da pjevaju jer je ona prva uvela specifični balkanski ukras u pjesmama koje nijesu narodne, prenose Nezavisne.

“Bio sam zaista dirnut s jedne strane i veoma počastvovan jer sam upoznao jednu takvu zvijezdu kakva je Jadranka. Iako je bolest jako teška i onemogućava joj da se kreće, čak i da dugo sjedi, ona nije klonula duhom. Naprotiv, zrači i puna je optimizma. Ja sam joj predložio da organizujemo veče njene muzike. Trenutno, ona mora najviše da leži ali čeka se terapija koja bi mogla da joj omogući da više sjedi i obećala mi je da ćemo to tada uraditi”, rekao je Željko.

 

1 komentar

  1. That is some inspirational stuff. Couldn’t know that opinions could be this varied. Thank you for every one of the enthusiasm to provide such tips here.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com