Home / ŽIVOT + / Alternativa / Ovo je tajna neprolazne mladosti Anđeline Džoli!
Anđelina Džoli
Anđelina Džoli

Ovo je tajna neprolazne mladosti Anđeline Džoli!

Otkrivamo vam neobičnu anti-age dijetu lijepe glumice…

Glumica Angelina Jolie velika je obožavateljka japanskog brenda Eat Yourself Beautiful i njihovih poslastica.

Mančmelou kolačići sa ukusom višnje, jogurta i grejpa upakovani su u kesice koje nestaju brzinom munje sa polica prodavnica širom svijeta.

Budući da su kolačići manje invazivni od pomlađujućih injekcija i sadrže do 3000 miligrama kolagenskih peptida po kesici, 40-godišnja glumica, majka i humanitarka svakodnevno ih konzumira.

“Mislim da istovremeno zadovoljavaju njenu želju za slatkim i pomažu joj da izgleda sjajno”, otkrio je izvor blizak glumici britanskom časopisu Look.

Iako su kolagenski kolačići ukusni i imaju pristupačnu cijenu, medicinski stručnjak dr Martin Edwards smatra da bi trebala biti opreznija. Kao i većina ostalih, i Angelina ih kupuje preko interneta pa bi trebala dobro da provjeri šta jede.

“Ako kupujete nešto sa interneta, činite to na sopstvenu odgovornost. Nikad ne znate šta zapravo dobijate. Rezultati su vidljivi ako koristite injekcije kolagena, ali konzumiranje istog ne mora nužno biti efikasno, ” ističe Martin.

Ovo nije prvi put da je Angelina uhvaćena na bizarnoj dijeti. Navodno je već bila na režimima ishrane koji su uključivali ekstremno niskokaloričnu hranu kako bi održala svoju liniju.

“Postala je opsjednuta bistrim supama. Inače njena dijeta varira na dnevnoj bazi. Jednom pije samo zeleni čaj i jede orahe, a drugi put crveno meso i crno vino pa se opet vraća čaju i malim porcijama proteina,”otkriva izvor blizak glumici.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com