Zarubica: Nastavljamo istragu o malverzacijama u Savezu sindikata - Volim Podgoricu

Zarubica: Nastavljamo istragu o malverzacijama u Savezu sindikata

Po nalogu Specijalnog tužilaštva inspektori za privredni kriminal ponovo su u Savezu sindikata gdje nakon ulaska novog rukovodstva u prostorije ove organizacije nastavljaju istragu finansijskog poslovanja Sindikata od 2005. godine do danas.

Kako je Pobjedi rekao generalni sekratar Duško Zarubica inspektorima je na raspolaganju kompletna tražena dokumentacija.

„I nama je u interesu da se otklone sve sumnje i da se jednom izvede na čistac finansijsko poslovanje Saveza sindikata Crne Gore. Imamo potpuno povjerenje u nadležne organe i vjerujemo da će profesionalno odraditi posao. Nadam se da će svi koji su se ogriješili o zakon odgovarati“, kazao je Zarubica.

On nije htio da otkriva da li su u dosadašnjoj istrazi utvrđene malverzacije, pojašnjavajući da se radi o predmetu sa oznakom tajnosti.

Zarubica je istakao da je njegov posao da sprovodi odluke koje organi Saveza sindikata donesu, a kakve će one biti može samo da nagađa.

„Radićemo efikasno i neće biti formiranja komisija i raspravljanja po pola godine. Naravno, ne na uštrb kvaliteta. Sve će se raditi u najkraćem mogućem roku“, poručio je novi šef sindikata.

Glavni odbor će biti održan za nekoliko dana, vanredna Skupština zakazana je za 31. avgust.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com