Podgorički “HILTON” do kraja godine - Volim Podgoricu

Podgorički “HILTON” do kraja godine

Iz PR službe firme “Normal Company”, koja je  investitor i glavni izvođač radova, “Vijestima” je saopšteno da  je prvobitno bilo planirano da se odmah po zavrsetku faze 1 ona pusti u rad, ali su od “Hiltona” dobili  preporuku da je ne otvaraju  iz objektivnih razloga prije nego se hotel u cjelosti završi, kada će  obje faze otvoriti istovremeno.

Trenutno se intenzivno radi i na fazi 1 i fazi 2 i očekujemo da će se hotel u cjelosti završiti do 31. decembra ove godine”, saopšteno je iz PR službe “Normal company”.

Iz te kompanije je saopšteno da je prilikom potpisivanja ugovora sa “Simpom” predviđeno  da se faza 1 opremi, odnosno, da se namještaj izradi i montira u roku od tri mjeseca, a nakon opremanja faze 1, u kojoj montaža počinje krajem ove sedmice,  počeće i opremanje faze 2. Predstavnici preduzeća „Normal company” i „Simpo” potpisali su u aprilu ugovor o opremanju hotela “Hilton”,  vrijedan dva miliona eura.

Izgradnja hotela “Hilton” je, kako je saopšteno iz kompanije,  podijeljena je u dvije faze pri čemu je faza 1 novoizgrađeni dio hotela sa smještajnim kapacitetima, dok faza 2 predstavlja rekonstrukciju i nadgradnju postojeće zgrade sa smještajnim i ostalim sadržajima.

Zbog izgradnje “Hiltona” u avgustu 2013. godine srušen je hotel “Crna Gora”, dok je kamen-temeljac položen u decembru 2011. Prema projektu hotel “Hilton Podgorica Montenegro” će imati  197 soba, 23 apartmana sa lanč barom, predsjednički apartman, restoran i aperitiv bar, velnes centar, fitnes i spa blok sa zatvorenim bazenom.

Kako piše na sajtu BusinessArt, novi hotel imaće, između ostalog, devet kompletno opremljenih multifunkcionalnih sala za sastanke, kongresne sale na prizemnoj etaži, velnes centar sa zatvorenim bazenom, fitnes centar i VIP spa centar i podzemnu garažu na dva nivoa ukupne površine 7.000 metara kvadratnih.  “Hilton” će  imati, između ostalog, devet kompletno opremljenih multifunkcionalnih sala za sastanke, kongresne sale na prizemnoj etaži, velnes centar sa zatvorenim bazenom, fitnes centar i VIP spa centar i podzemnu garažu na dva nivoa ukupne površine 7.000 metara kvadratnih.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com