VOZAČI OPREZ: Danas radarske kontrole, pogledajte gdje je policija! - Volim Podgoricu

VOZAČI OPREZ: Danas radarske kontrole, pogledajte gdje je policija!

Radarska kontrola na putevima u Crnoj Gori obavljaće se danas na devet putnih pravaca, saopšteno je iz Uprave policije UP.

Na putnom pravcu Cetinje-Podgorica radarska kontrola obavljaće se u mjestu Materize od 19:20 do 21:30 časova, a u mjestu Jankovića krš od deset do 11 sati.

U mjestu Očinići, na putnom pravcu Cetinje-Budva, kontrola će se obavljati od 14:30 do 16 sati, kao i od četiri do šest časova.

Radarska kontrola biće na istom putnom pravcu u mjestu Obzovica od 16:30 do 18:30 časova.

Na putnom pravcu Pljevlja-Đurđevića Tara, radarska kontrola obavljaće se u Radosavcima i Odžaku od 16 do 19, odnosno od devet do 13 sati.

putevikontrola

U mjestu Trepča-Trešnjevo biće postavljen radar na putnom pravcu Andrijevica-Berane od 15 do 18 sati.

Od deset do 13 sati radarska kontrola obavljaće se na putnom pravcu Andrijevica-Plav, u mjestu Poda-Sućeska.

Na putnom pravcu Murino-Plav, u mjestu Pepiće-Brezojevice-Rudo polje, radarska kontrola obavljaće se od osam do 11 i od 16 do 19 sati.

U mjestu Martinoviće-Dosuđe, na putnom pravcu Plav-Gusinje, kontrola radarom će se obavljati od 12 do 15 i od 20 do jedan sat.

Na putnom pravcu Nikšić – Podgorica radari će biti postavljeni u mjestu Branulovica i Frutak od 19 do 20 sati, odnosno od 15:30 do 17 časova.

Radarska kontrola će se obavljati i na putnom pravcu Danilovgrad-Podgorica (stari put) u mjestu Kosić i Lazine od 11 do 12:30 minuta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com