POZNATI GLUMAC NA ULICI: Izbačen iz stana zbog duga od 70.000 evra! - Volim Podgoricu

POZNATI GLUMAC NA ULICI: Izbačen iz stana zbog duga od 70.000 evra!

 

Zoran Cvijanović našao se na ulici. Proslavljeni srpski glumac i producent ostao je bez stana i novca zbog prevare njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika.

“Zoran nema gdje da prespava u Beogradu. Nije mogao da sanja da će od nekadašnjeg prijatelja i biznisu doživjeti takvu prevaru. U potpunom je rasulu bez novca i finansija”, kaže izvor jednih dnevnih novina.

Cvijanović je početkom 2000. godine pokrenuo biznis vezan za reciklažu s najbolji prijateljem, inače uspješnim producentom sa kojim je zajedno podizao kredite za nabavku mašina.

Od glumca je traženo da svoj dio udjela u kompaniji prepiše na svog prijatelja kako bi podigli još jedan kredit. Druga stana to nikada nije učinila, a poslije je Zoranu odbila da vrati njegov dio vlasništva. Stvar se još dodatno komplikuje jer je umjetnik svom poslovnom partneru dao i poslednju ušteđevinu koju je namijenio za ćerkino školovanje.

Loša vijest po porodicu Cvijanović stigla  je poslednjih dana jer je morao da napusti stan na Vračaru u kome živi, jer nije uspeo da isprati dugovanja od 70.000 evra i on se našao na ulici.

Glumac je oca smjestio u starački dom, a u pomoć su mu pritekli Milorad Mandić Manda koji ga je angažovao u pozorištu “Boško Buha” i Emir Kusturica na filmu “Na mliječnom putu” kako bi mu makar malo olakšali situaciju u kojoj se našao.

Ekipa Kurira dobila je Zoranovu ženu, koja je rekla da on više ne koristi taj broj.

 

2 komentara

  1. I have noticed that over the course of making a relationship with real estate managers, you’ll be able to get them to understand that, in most real estate financial transaction, a percentage is paid. Ultimately, FSBO sellers never “save” the percentage. Rather, they try to win the commission simply by doing the agent’s work. In doing this, they spend their money plus time to accomplish, as best they’re able to, the duties of an agent. Those jobs include displaying the home by way of marketing, offering the home to buyers, making a sense of buyer emergency in order to prompt an offer, scheduling home inspections, controlling qualification inspections with the loan provider, supervising maintenance, and aiding the closing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com